PLASTIKS.hu

Az árakra vonatkozó kiegészitések

A minimális rendelés mértéke: 50 euró ÉS minimum 10 db termék egy típusból.

.

A 7 Legjobb Játék Pókember Rajongóknak

"A nagy hatalommal nagy felelősség is jár." Stan Lee

A Spider Man PS4 minden idők egyik legnagyobb nyílt világú szuperhős játéka, nagy sikert aratott nemcsak a világháló-világegyetem rajongók, de gyakorlatilag minden videójátékos körében. A belépés után a játékosok Pókember testébe bújva fedezhetik fel New Yorkot! Annak ellenére, hogy a Sony és a Disney között vita van a filmjogokról, az emberek belevetették magukat a Pókember univerzumba az Insomniac Games Playstation 4 kiadásával. Ön is azok közé tartozott, akik szívesen játszották a Pókember: Miles Morales-t, és még többre szomjazik? Akkor olvasson tovább, mert Deli Péter javasol most néhány olyan játékot, amelyek valóban megérik, hogy rájuk szánja az idejét. Itt megtekintheti a Péter fiókját, ha többet szeretne megtudni róla!

Batman: The Arkham Series

Az idő múlásával az Arkham sorozat kibővült más szuperhősökkel is, de Gotham felfedezése Batmanként magasra tette a lécet - lélegzetelállítóan részletgazdag grafikával, fantasztikus történetszálakkal és hihetetlen akciósorozatokkal minden idők legnagyobb szuperhős játékának számít.

Batman ellenségei ugyancsak kiveszik a részüket a reflektorfényből, és csak arra várnak, hogy a nyomozó leakassza őket, melyet bár Gotham nem érdemel meg, de szüksége van rá. A fő hangsúly azonban az Arkham-lovag megtalálásán és annak kiderítésén van, hogy miért segít a madárijesztőnek a város elpusztításában. A játék óriási szabadságot kínál, és bepillantást enged Gotham sikátoraiba, abszolút kötelező játék, ha szerette a Pókembert.

Online Keno

A modern kaszinókban gyakran játszott online Keno már elérhető a casino online oldalán is! A kenójátékot úgy játsszák, hogy a játékosok 1 és 80 közötti számokra teszik meg tétjeiket; majd 20 számot véletlenszerűen kisorsolnak, vagy sorsológép segítségével, vagy véletlenszám-generátorral, amely eldönti a nyertest. A magyarországi online keno az egyik legtöbb bevételt hozó játék, és komoly riválisa a tematikusabb Pókembernek.

Horizon: Zero Dawn

Ennek a játéknak a prioritásai a felfedezésre és a túlélésre fókuszálnak. Óriási nyitott világokat tartalmaz, amelyekben a játékos tetszése szerint navigálhat. Olyan világok ezek, amelyekben halálos gépek uralkodnak, amelyeket vissza kell szereznie a játékosnak, egy hitehagyott vadásznak, aki kétségbeesetten szeretné visszanyerni emlékeit és békés jövőt építeni magának. A játék nyitott térképet, frissíthető felszerelést és gyors iramú harcot kínál, hasonlóan a Pókember Univerzumhoz.

God Of War

Ez a franchise rendszerű igazi gyöngyszem minden bizonnyal a Pókember-rajongók kedvence lesz. Sikerét gyors ütemű elbeszélésének, állandó harcainak köszönheti, miközben lenyűgöző játékmenetet és bámulatos grafikát jelenít meg a játékosok előtt. Az új God of War-t Kratos és fia, Atreus vezetik, miközben a kilenc birodalmon keresztül utaznak a bánat küldetésén. A játék következetesen jutalmazza a játékos kíváncsiságát, és összehasonlítható élményeket teremt a Miles Morales-szel.

Middle Earth: Shadow Of War

A videojátékok mindig is megpróbálták felfedezni Középföldét, de csak két játéknak sikerült. A Shadow of War és elődje, a Shadow of Mordor nyílt világú akcióelemeket tartalmaz, amelyek egy csipetnyi RPG mechanikát is tartalmaznak. Ez a játék tökéletes ütemváltás azok számára, akik több erőszakot és személyre szabott színházat keresnek, mint amennyi a Pókemberben van.

A játékhoz a játékosnak hadsereget kell felépítenie, és egy vadonatúj Erőgyűrűt kovácsolnia, hogy átvegye Saurontól, aki már azon van, hogy sötét céljai érdekében uralja a földet.

GTA 5

Bármilyen régi is legyen a GTA játék, egyike azon kevés játékoknak, amelyeket örökzöldnek tekinthetünk. Ez az egyik legnagyobb franchise egy nyílt világú akciójátékhoz. A GTA 5 kifejezetten a gyűjtemény legjobbja, 2013 -as megjelenésekor megdöntötte az eladási rekordokat. A játékosok három bűnöző életét irányíthatják, és pusztítást okozhatnak a városban. Mindig rengeteg a tennivaló, és a küldetés tényleges elbeszélése izgalomban tartja a játékost - kicsi az esélye arra, hogy unatkozzon.

The Witcher 3: Wild Hunt

Ez a játék olyan mély és tömény, mint a sorozat másik két játéka az RPG mechanika tekintetében. A nyitott világ környezete elképesztően nagy, és bizonyította már, hogy ijesztő is. A The Elder’s Scrolls újabb verziója, amikor Geralt csak intézi az embereket Ciri hollétéért cserébe. Olyan, mint egy hajtóvadászat, de a grafika és a részletek megérik a játékba fektetett órákat.

Konklúzió

Mindegy, melyik játékra esik a választása, a világ felfedezése és egy bőséges adag RPG-elemekből garantált. Ezek a játékok a maguk módján egyedülállóak, és páratlan élményt nyújtanak mindazoknak, akik élvezik, ha a játéktervezők és -fejlesztők kemény munkájának felfedezésével tölthetnek időt.

2228380c269b9e956e5e9e419fcc4852