PLASTIKS.hu

Az árakra vonatkozó kiegészitések

A minimális rendelés mértéke: 50 euró ÉS minimum 10 db termék egy típusból.

.

Hogyan játsszon online nyerőgépet valódi pénzért

A szerzőtől, a legjobbkaszino.hu főszerkesztőjétől és kaszinószakértőtől, Tolnai Tibortól:

Ennek a cikknek a fő célja, hogy leleplezze a mítoszokat bizonyos stratégiák létezéséről, amelyek állítólag lehetővé teszik a száz százalékos valószínűséggel történő nyerést, és amelyeket olyan előszeretettel kínálnak. Egy másik célunk az, hogy néhány igazán hasznos tippet adjunk, amelyek segítenek intelligensebben megközelíteni a játék folyamatát, ami növeli a nyerés valószínűségét.

magyr online nyerőgépet

Hogyan működnek a nyerőgépek

Kezdjük azzal, hogy pontosan hogyan működnek a nyerőgépek, és hogyan határozzák meg a nyertest. Minden ilyen típusú játék véletlenszám-generátort használ. Véletlenszerűen számokat állít elő, amelyek meghatározzák, hogy a dob a következő pörgetés után melyik pozícióban álljon meg.

Fontos megérteni, hogy a végeredmény valóban a véletlenen múlik, és nem lehet megjósolni a következő pörgetés kimenetelét. Azt is meg kell értenie, hogy a dob minden egyes következő pörgetése teljesen független folyamat. Ez azt jelenti, hogy a következő pörgetés eredménye nem befolyásolja sem az előző, sem a következő pörgetést.

Az utolsó kellemetlen tény, hogy a gépekben lévő programok úgy vannak beállítva, hogy a gépek tulajdonosai matematikai fölényben legyenek a játékosokkal szemben. Ha Ön gyakori látogatója a kaszinónak, akkor a végén a kaszinó amúgy is jobb helyzetben lesz, már csak azért is, mert a nyerőgépek így vannak programozva. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy adott szegmensben nem lehet feketén maradni.

Az ebben a cikkben szereplő algoritmusok és tippek fő célja, hogy a játékosok minél több pénzt takarítsanak meg a játékhoz, és hagyják meg az esélyt a lehető legnagyobb összeg megnyerésére. A veszteségek fő oka az, hogy a szerencsejátékosok "vakon" játszanak, nem próbálnak semmilyen feltételhez ragaszkodni, és nem játszanak szisztematikusan. Bár, ha szisztematikusan játszol, továbbra is lehetséges, hogy a bankroll nagy részét a lehető legtovább megtartsd, ami lehetővé teszi, hogy keress egy esélyt a nagy nyereményre.

Bankroll

Az első dolog, amit meg kell tenned, hogy eldöntsd, mekkora a bankrollod. A bankroll egy bizonyos pénzösszeg, amelyet játékra költhetsz. Vagyis nem veszel ebből a pénzből élelmiszert, ruhát, vagy fizeted ki a számlákat. Ez egyfajta pénztárca, amelynek fő funkciója a kaszinószámla feltöltése. Természetesen szükség esetén vehet el pénzt ezekből az alapokból, de csak akkor, ha a teljes összeg meghalad egy bizonyos értéket. Például, a minimális bankroll összege 1000 dollár, és 1200 dollár van a számládon, így körülbelül 200 dollárt könnyen ki tudsz venni.

Szóródás

Játszani és nyerni nem kell félni a kockázatvállalástól, de ezt ésszerűen kell tenni. Egyrészt nincs semmi baj az alacsony szórású játékokkal és nyerőgépekkel. Ezekben a gépekben is nyerhet, de azonnal meg kell értenie, hogy csodák nem történnek, és az ilyen nyeremények legfeljebb néhány száz tét. Minél alacsonyabb a hozam, annál kisebb a nyerés valószínűsége, de a bankroll összegét 500-600 tétre csökkentheti. A legtöbb játékos azonban még mindig a nagy varianciájú nyerőgépeket részesíti előnyben, nagyobb eséllyel jutnak valódi pénzhez, és a játék is nagyobb izgalommal zajlik.

Mennyit kell fogadni a réseken, hogy ne veszítse el az egészet

Ha már megvan a bankrollod egy jó része, és döntöttél a nyerőgépek mellett, a következő kérdés az, hogy mennyit tegyél fel. Javasoljuk, hogy próbáljon meg egy minimális tétet megtenni. A legtöbb online nyerőgépnek manapság nincs maximális tétlimitje, ami azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy mennyit teszel fel, a nyerőgép ugyanúgy fog viselkedni.

De ami igazán fontos, hogy az összes vonalon játsszon, ez az egyetlen módja annak, hogy garantálja, hogy a játék tartalmazza az összes squatters és bónuszokat, bár vannak kivételek. Tehát jobb, ha a minimumon fogadsz, ha szeretnél 0,20 dollárral fogadni - tegyél ilyen téteket, nem kell magasabbra menned. Ha magas a variancia, még kis tétekkel is jó esélye van a nyerésre. Az átlagos tétösszeg növelése viszont a bankroll jelentős növelését igényli.

RTP

Tegyük fel, hogy eldöntötte a bankrollt és a pénzösszeget, amit hajlandó költeni a nyerőgépekre, akkor döntenie kell a résekről. Mire kell figyelni a választáskor:

  • A magas hozamokat átlagosan 95,0-98,3%-osnak tekintik.
  • A nagy szórású játékokban nagyobb az esélye annak, hogy fordulónként tisztességes összeget nyerhet.
  • Ilyen nyerőgépek szinte minden ismert kaszinóban megtalálhatóak.

Jobb választani szerencsejáték rések, amelynek megtérülési aránya legalább 95%, ha szükséges, akkor megy alacsonyabb, de nagyon óvatosan, és ez fog kerülni pénzt.

Amikor leáll a játék

A stop-loss szó szerint azt jelenti, hogy "stop-loss", azaz egy olyan pénzösszeg, amelynek elvesztése után be kell fejezni a játékot. Ezt az összeget minden játékos maga dönti el, de mi a következő szabályt javasoljuk: egy ülés alatt ne kockáztasson a bankrollja 10%-ánál többet, de még jobb, ha kevesebbet, és ez lehetőséget ad arra, hogy jelentősen meghosszabbítsa a játékot.

Tolnai Tibor, minden olvasójának a magyar online kaszinók véleményéről szóló forrás - legjobbkaszino.hu ajánlja a megközelítését, mikor érdemes időben megállni.

Például, van egy 1000 dolláros bankrollod, minden egyes játékszekcióra 100 dollárt veszel és 0,5 dollárt teszel. Vagyis felhalmozott egy jó tétkészletet, ami normális esetben elég lenne minden sikertelen vissza, de hirtelen úgy dönt, hogy megpróbál egy erősen "mohó" nyerőgépet játszani. És most már egyre többet és többet veszítesz, amíg el nem veszíted mind a 100 dollárt, ami azt jelenti, hogy itt az ideje megállni és befejezni a játékot ezúttal.

7b672d149db0b85e686a6ebccc1ef273